Nika bo plesala ob J. Lo

Foto: Žurnal24 Jennifer Lopez je Niko izbrala prek avdicije. (Foto: Dejan Mijovič)
Ena najuspešnejših slovenskih plesalk Nika Kljun je že dlje časa plesno aktivna v Los Angelesu, zdaj pa je tam doživela nov uspeh. J. Lo jo je namreč izbrala za eno od plesalk v novem videospotu.
Oglej si celoten članek

Kot poroča spletni portal 24ur.com, je Niko doletela čast plesati v novem videospotu Jennifer Lopez za pesem On The Floor, ki jo je posnela z raperjem Pitbullom. 23-letnica, ki si je lani prislužila naziv femme fatale, je nad sodelovanjem z J.Lo več kot navdušena. Za komentar smo jo poklicali tudi mi, a nam je zaenkrat še ni uspelo dobiti.

 

Foto: Žurnal24 Jurij Brada%C4%8D

Dva Slovenca ob boku J. Lo

A Nika ni edina Slovenka, ki se bo v videospotu On The Floor pojavila ob 41-letni pevki, saj bomo v njem lahko videli tudi Jurija Bradača, ki v Hollywoodu živi že nekaj let.

 

Manekenu in igralcu se je kariera čez lužo očitno začela vzpenjati, saj je pred tem sodeloval že z mnogimi znanimi imeni iz sveta mode in zabave. Med drugim je nastopil v videospotih Bad Romance pevke Lady Gaga, Morning After Dark raperja Timbalanda in No me digas que no pevca Enriqueja Iglesiasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.