Magazin > VIP
50 ogledov

Nika bo plesala ob J. Lo

Jennifer Lopez je Niko izbrala prek avdicije. (Foto: Dejan Mijovič) Žurnal24 main
Ena najuspešnejših slovenskih plesalk Nika Kljun je že dlje časa plesno aktivna v Los Angelesu, zdaj pa je tam doživela nov uspeh. J. Lo jo je namreč izbrala za eno od plesalk v novem videospotu.

Kot poroča spletni portal 24ur.com, je Niko doletela čast plesati v novem videospotu Jennifer Lopez za pesem On The Floor, ki jo je posnela z raperjem Pitbullom. 23-letnica, ki si je lani prislužila naziv femme fatale, je nad sodelovanjem z J.Lo več kot navdušena. Za komentar smo jo poklicali tudi mi, a nam je zaenkrat še ni uspelo dobiti.

 

Jurij Brada%C4%8D | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Dva Slovenca ob boku J. Lo

A Nika ni edina Slovenka, ki se bo v videospotu On The Floor pojavila ob 41-letni pevki, saj bomo v njem lahko videli tudi Jurija Bradača, ki v Hollywoodu živi že nekaj let.

 

Manekenu in igralcu se je kariera čez lužo očitno začela vzpenjati, saj je pred tem sodeloval že z mnogimi znanimi imeni iz sveta mode in zabave. Med drugim je nastopil v videospotih Bad Romance pevke Lady Gaga, Morning After Dark raperja Timbalanda in No me digas que no pevca Enriqueja Iglesiasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.