Nika Kljun na MTV nagradah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nika Kljun bo prihodnjo nedeljo nastopila na prihajajoči podelitvi MTV-jevih nagrad, veselo novico pa je sporočila prek socialnih omrežij Twitterja in Facebooka.
Oglej si celoten članek

Uspešna slovenska plesalka Nika Kljun, ki si že dlje časa ustvarja plesno kariero čez lužo v Los Angelesu, je prek Twitterja in Facebooka sporočila, da bo naslednjo nedeljo, 28. avgusta, med nastopajočimi na podelitvi glasbenih nagrad MTV. Na njenem Twitter profilu smo namreč izvedeli, da je bila izbrana na avdiciji, malo zatem pa je še na Facebooku sporočila, da so jo organizatorji dogodka že poklicali na prvo vajo. "O moj bog, to se resnično dogaja," je navdušena Nika. Foto: Facebook Nika kljun Facebook

Na Twitterju se omenja, da naj bi bila 23-letna plavolaska del dogodka v poklon častni gostji tokratnih MTV nagrad Britney Spears. "Biti z Britney na odru so bile vedno moje sanje," je zapisala Nika.

Na nedeljski podelitvi bodo nastopila številna odmevna imena v svetu glasbe, med katerimi so tudi Lady Gaga, Chris Brown, Adele in Bruno Mars.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.