Magazin > VIP
39 ogledov

Nika Kljun na MTV nagradah

Nika Kljun Žurnal24 main
Nika Kljun bo prihodnjo nedeljo nastopila na prihajajoči podelitvi MTV-jevih nagrad, veselo novico pa je sporočila prek socialnih omrežij Twitterja in Facebooka.

Uspešna slovenska plesalka Nika Kljun, ki si že dlje časa ustvarja plesno kariero čez lužo v Los Angelesu, je prek Twitterja in Facebooka sporočila, da bo naslednjo nedeljo, 28. avgusta, med nastopajočimi na podelitvi glasbenih nagrad MTV. Na njenem Twitter profilu smo namreč izvedeli, da je bila izbrana na avdiciji, malo zatem pa je še na Facebooku sporočila, da so jo organizatorji dogodka že poklicali na prvo vajo. "O moj bog, to se resnično dogaja," je navdušena Nika.

Nika kljun Facebook | Avtor: Facebook Facebook

Na Twitterju se omenja, da naj bi bila 23-letna plavolaska del dogodka v poklon častni gostji tokratnih MTV nagrad Britney Spears. "Biti z Britney na odru so bile vedno moje sanje," je zapisala Nika.

Na nedeljski podelitvi bodo nastopila številna odmevna imena v svetu glasbe, med katerimi so tudi Lady Gaga, Chris Brown, Adele in Bruno Mars.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.