Nina ostala brez oddaje in pogodbe na RTV Slovenija

Foto: Jani Ugrin, RTVS
Foto: Jani Ugrin, RTVS
Oddaje Ne se hecat', ki sta jo vodila Nina Osenar in Boris Kobal, jeseni ne bo več na sporedu.
Oglej si celoten članek

Oddaja, katere povprečna gledanost je bila 6,6-odstotna oziroma malo več kot 128 tisoč gledalcev na oddajo, je bila predvidena le v spomladanski programski shemi, zato se v skladu s poslovnim načrtom 2015 tudi končuje in ni predvidena v jesenski programski shemi, so za nas povedali na RTVS.

Dodali so tudi, da je ob izteku oddaje vsem potekla pogodba za sodelovanje, tudi Osenarjevi. Poleg tega pa so nam povedali, da govorice o Ninini večletni pogodbi na RTV Slovenija, ne držijo. Na vprašanje, ali bo ostala na RTVS, pa nam niso odgovorili.

Kar se tiče honorarja voditeljev in sodelujočih, sta največ zaslužila Nina in Boris: "Nina Osenar in Boris Kobal sta za vodenje oddaje Ne se hecat' prejemala honorar v višini 1.250 evrov bruto, Aleš Ljoljo 250 evrov bruto, Eva Cimbola pa je za vodenje in pripravo rubrike prejemala 500 evrov bruto na oddajo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:48 11. Junij 2015.

    Anoreksična baba in bulemičen ded

  • 12:37 11. Junij 2015.

    Hvala bogu,da jo ukinjajo,saj je požrla preveč našega denarja za najbolj trapasto oddajo na RTV zadnjih 50 let.

  • Nina ima dobrega stilista ampak drgač pa sm jo resno že naveličan...Mislm da je prov da se najde nove še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.