"Nisem bila pobegla nevesta"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Monaška princesa Charlene je končno spregovorila o zlobnih namigovanjih, da se je z Albertom poročila pod prisilo.
Oglej si celoten članek

"Zakaj bi vložil toliko napora v teh osupljivih nekaj dni in povabil najine najdražje ter najbližje prijatelje, če bi temu nasprotovala?" je 33-letna bivša olimpijka, princesa Charlene, zaupala Mattu Laueru v oddaji Today Show, princ Albert pa ji je pritrdil: "Sliši se malce blazno."

"Torej niste bili pobegla nevesta?" je voditelj še vprašal princeso, ki mu je suvereno odgovorila: "Ne. Niti slučajno." Albert pa je dodal: "Mislim, da so govorice sprožili zavistneži, ki jim ni po godu, da sva končno skupaj kot mož in žena."

Glede na to, da ima Albert že dva nezakonska otroka in to z dvema različnima ženskama, bodo krono nasledili potomci Albertovih sester, princese Caroline in princese Stephanie, če kraljevi par ne bo poskrbel za naraščaj.

Par se trenutno mudi v New Yorku, kamor sta prišla na letno podelitev nagrad princese Grace, ki je namenjena talentiranim umetnikom. Charlene je bila na podelitvi oblečena v Diorjevo kreacijo, princ pa je zaupal: "Nisva šla ravno okoli sveta, sva pa bila v številnih krajih."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.