Magazin > VIP
40 ogledov

"Nisem bila pobegla nevesta"

Princesa Charlene Flynet
Monaška princesa Charlene je končno spregovorila o zlobnih namigovanjih, da se je z Albertom poročila pod prisilo.

"Zakaj bi vložil toliko napora v teh osupljivih nekaj dni in povabil najine najdražje ter najbližje prijatelje, če bi temu nasprotovala?" je 33-letna bivša olimpijka, princesa Charlene, zaupala Mattu Laueru v oddaji Today Show, princ Albert pa ji je pritrdil: "Sliši se malce blazno."

"Torej niste bili pobegla nevesta?" je voditelj še vprašal princeso, ki mu je suvereno odgovorila: "Ne. Niti slučajno." Albert pa je dodal: "Mislim, da so govorice sprožili zavistneži, ki jim ni po godu, da sva končno skupaj kot mož in žena."

Glede na to, da ima Albert že dva nezakonska otroka in to z dvema različnima ženskama, bodo krono nasledili potomci Albertovih sester, princese Caroline in princese Stephanie, če kraljevi par ne bo poskrbel za naraščaj.

Par se trenutno mudi v New Yorku, kamor sta prišla na letno podelitev nagrad princese Grace, ki je namenjena talentiranim umetnikom. Charlene je bila na podelitvi oblečena v Diorjevo kreacijo, princ pa je zaupal: "Nisva šla ravno okoli sveta, sva pa bila v številnih krajih."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.