"Nisem edina, ki je fušala"

Foto: Žurnal24 Laura je zanetila prepir med žiranti. (Foto: Miro Majcen)
Laura Lipovec je bila v nedeljski oddaji Slovenija ima talent med žiranti jabolko spora. 18-letnica tudi sama ni najbolj navdušena nad delom komisije.
Oglej si celoten članek

Laura Lipovec v nedeljski peti oddaji šova Slovenija ima talent s svojim pevskim nastopom ni zadovoljila žirije, da bi jo spustili naprej, vendar pa tudi sama ni bila najbolj zadovoljna s svojim nastopom: "Nisem odpela tako, kot bi lahko. Že ko sem prišla na oder, sem imela cmok v grlu in kar malo treme," nam je zaupala.

Je pa 18-letnica zanetila pravcati prepir med žiranti. Sama ga sicer ni doživela v živo, ampak vseeno pravi: "Zanimivo mi je bilo, da se je Branko postavil zame in me zagovarjal."  Tudi nad delom komisije ni najbolj navdušena. "Včasih ocenjujejo nerealno. Enkrat gledajo na talent, kako si odpel, drugič pa na videz. Ker nisem edina, ki je fušala," dodaja. Poleg tega se tudi njej zdi, da so spuščali naprej tudi že slabše.

Mlada Laura sicer že od šestega leta nastopa v zboru, dve leti pa je obiskovala tudi zasebne ure petja. Sedaj se že pol leta šola v glasbeni šoli, poleg tega je pela tudi v zboru ob obisku Nicka Vujicica v Sloveniji, kar je bila zanjo zanimiva izkušnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.