Magazin > VIP
68 ogledov

"Nisem edina, ki je fušala"

Laura je zanetila prepir med žiranti. (Foto: Miro Majcen) Žurnal24 main
Laura Lipovec je bila v nedeljski oddaji Slovenija ima talent med žiranti jabolko spora. 18-letnica tudi sama ni najbolj navdušena nad delom komisije.

Laura Lipovec v nedeljski peti oddaji šova Slovenija ima talent s svojim pevskim nastopom ni zadovoljila žirije, da bi jo spustili naprej, vendar pa tudi sama ni bila najbolj zadovoljna s svojim nastopom: "Nisem odpela tako, kot bi lahko. Že ko sem prišla na oder, sem imela cmok v grlu in kar malo treme," nam je zaupala.

Je pa 18-letnica zanetila pravcati prepir med žiranti. Sama ga sicer ni doživela v živo, ampak vseeno pravi: "Zanimivo mi je bilo, da se je Branko postavil zame in me zagovarjal."  Tudi nad delom komisije ni najbolj navdušena. "Včasih ocenjujejo nerealno. Enkrat gledajo na talent, kako si odpel, drugič pa na videz. Ker nisem edina, ki je fušala," dodaja. Poleg tega se tudi njej zdi, da so spuščali naprej tudi že slabše.

Mlada Laura sicer že od šestega leta nastopa v zboru, dve leti pa je obiskovala tudi zasebne ure petja. Sedaj se že pol leta šola v glasbeni šoli, poleg tega je pela tudi v zboru ob obisku Nicka Vujicica v Sloveniji, kar je bila zanjo zanimiva izkušnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.