"Nisem sodeloval pri orgijah"

Švedski kralj Carl Gustaf je v enem redkih intervjujev spregovoril o spolnih škandalih, v katere naj bi bil vpleten. Hkrati je zanikal, da je obiskoval bordele srbskih mafijcev in sodeloval pri orgijah.
Oglej si celoten članek

V daljšem intervjuju za švedsko tiskovno agencijo TT je švedski kralj Carl Gustaf odločno zanikal trditve mafijskega šefa Mileta Markovića. Ta je medijem izdal, da ima fotografske dokaze o vsem, kar je kralj počel v enem od njegovih striptiz klubov. "Nemogoče je, da bi takšne fotografije obstajale," vztraja kralj in dodaja, da je težko komentirati nekaj, česar še nihče ni videl.

 

Foto: Žurnal24 Carl Gustaf

Prav tako je zanikal, da se je njegov bližnji prijatelj Ander Lettstroem z mafijo dogovarjal o odkupu fotografij, na katerih Carl Gustaf uživa z dekleti. Lettstroem je pred kratkim sicer priznal, da se je srečal z ljudmi, ki so vpleteni v kriminal, a da to nima nobene povezave s kraljem. "Da se je sestal s temi ljudmi ... to je čisto neprimerno," je potezo svojega prijatelja komentiral kralj in dodal, da so ga govorice o škandalu prizadele. "Svojemu narodu obljubljam, da bom izboljšal njihovo mnenje o meni."

Bolje Victoria kot Carl Gustaf

Po obtožbah so na Švedskem izvedli več anket, ki so pokazale, da bi večina Švedov najraje videla, da bi se kralj odpovedal prestolu in ga predal princesi Victorii, ki je že dlje časa veliko popularnejša od svojega očeta. A Carl Gustaf pravi, da nima nikakršnega namena prestola odstopiti 33-letni hčeri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.