Magazin > VIP
26 ogledov

"Nisem sodeloval pri orgijah"

Švedski kralj Carl Gustaf je v enem redkih intervjujev spregovoril o spolnih škandalih, v katere naj bi bil vpleten. Hkrati je zanikal, da je obiskoval bordele srbskih mafijcev in sodeloval pri orgijah.

V daljšem intervjuju za švedsko tiskovno agencijo TT je švedski kralj Carl Gustaf odločno zanikal trditve mafijskega šefa Mileta Markovića. Ta je medijem izdal, da ima fotografske dokaze o vsem, kar je kralj počel v enem od njegovih striptiz klubov. "Nemogoče je, da bi takšne fotografije obstajale," vztraja kralj in dodaja, da je težko komentirati nekaj, česar še nihče ni videl.

 

Carl Gustaf | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prav tako je zanikal, da se je njegov bližnji prijatelj Ander Lettstroem z mafijo dogovarjal o odkupu fotografij, na katerih Carl Gustaf uživa z dekleti. Lettstroem je pred kratkim sicer priznal, da se je srečal z ljudmi, ki so vpleteni v kriminal, a da to nima nobene povezave s kraljem. "Da se je sestal s temi ljudmi ... to je čisto neprimerno," je potezo svojega prijatelja komentiral kralj in dodal, da so ga govorice o škandalu prizadele. "Svojemu narodu obljubljam, da bom izboljšal njihovo mnenje o meni."

Bolje Victoria kot Carl Gustaf

Po obtožbah so na Švedskem izvedli več anket, ki so pokazale, da bi večina Švedov najraje videla, da bi se kralj odpovedal prestolu in ga predal princesi Victorii, ki je že dlje časa veliko popularnejša od svojega očeta. A Carl Gustaf pravi, da nima nikakršnega namena prestola odstopiti 33-letni hčeri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.