"Nisi samo blesava, še hinavka si"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Prepirov med tekmovalci v hiši Naša generacija je vedno več in ti niso več tako vljudni.
Oglej si celoten članek

Če so bili tekmovalci v prvih dneh zelo vljudni, se je to začelo spreminjati. Po desetih dneh skupnega bivanja so nekateri že odkrito izražali naklonjenost in tudi nenaklonjenost do nekaterih sostanovalcev. Po tem, ko so morali tekmovalci prvič glasovati javno in zraven pojasniti, zakaj so enemu od stanovalcev dali zlato oziroma črno kroglico, je nastalo veliko neprijetnih situacij. Kim je dala črno kroglico Živi, ta pa ji je odgovorila s podelitvijo zlate, tako da je bilo Kim kar precej nerodno. Jelka je bila malce užaljena, ko je od moških dobila črne kroglice z nič kaj prijetnimi pojasnili. Najbolj iskren in tudi oster je bil Levček. "Ne samo, da si blesava, še hinavka si," je Marjan rekel Jelki. Jelki je zameril, ker je mu je prejšnji večer rekla, da je tako zlat, da bi mu dala kar zlato kroglico.

Prepiri in razčiščevanja so se nadaljevali tudi po podelitvi kroglic. Živa je povedala Marjanu, da ji je zelo neprijetno v njegovi bližini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.