Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

"Nisi samo blesava, še hinavka si"

Naša generacija Planet TV
Prepirov med tekmovalci v hiši Naša generacija je vedno več in ti niso več tako vljudni.

Če so bili tekmovalci v prvih dneh zelo vljudni, se je to začelo spreminjati. Po desetih dneh skupnega bivanja so nekateri že odkrito izražali naklonjenost in tudi nenaklonjenost do nekaterih sostanovalcev. Po tem, ko so morali tekmovalci prvič glasovati javno in zraven pojasniti, zakaj so enemu od stanovalcev dali zlato oziroma črno kroglico, je nastalo veliko neprijetnih situacij. Kim je dala črno kroglico Živi, ta pa ji je odgovorila s podelitvijo zlate, tako da je bilo Kim kar precej nerodno. Jelka je bila malce užaljena, ko je od moških dobila črne kroglice z nič kaj prijetnimi pojasnili. Najbolj iskren in tudi oster je bil Levček. "Ne samo, da si blesava, še hinavka si," je Marjan rekel Jelki. Jelki je zameril, ker je mu je prejšnji večer rekla, da je tako zlat, da bi mu dala kar zlato kroglico.

Prepiri in razčiščevanja so se nadaljevali tudi po podelitvi kroglic. Živa je povedala Marjanu, da ji je zelo neprijetno v njegovi bližini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.