Njena molzna krava

Foto: Žurnal24 Za knjigo v mehki izdaji boste odšteli 10,90 evra. (Foto: Anže Petkovšek)
Avtorica Kmetije slavnih norcev upa, da se bo knjiga dobro prodajala.
Oglej si celoten članek

"Salomé moram razočarati, saj v knjigi nima glavne vloge. Toliko prostora, kot sem posvetila drugim, sem tudi njej," je na vprašanje, ali drži, da bo svojo slavo s knjigo Kmetija slavnih norcev gradila na pikantnih podrobnostih o Salomé, odgovorila avtorica knjige in tekmovalka resničnostnega šova Kmetija slavnih Alenka Sivka.

Podiranje rekordov
Knjiga, ki po besedah Sivke razkriva ozadje šova, je nastala po spominu in občutkih. "Kmetija slavnih norcev ni neka visoka literatura," je povedala Sivka. Tudi Založba Učila, ki jo je izdala, se je za sodelovanje z novinarko odločila predvsem, ker je Popov šov z gledanostjo podiral rekorde. Prvi rekord so sicer tudi pri Učilih že podrli, saj so knjigo izdali zgolj teden po tem, ko je avtorica tekst oddala. Ali bo rekorde podirala tudi prodaja, pa za zdaj še ni jasno. "Upam, da se prodaja dobro," je zaključila Sivka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.