Magazin > VIP
59 ogledov

Njena molzna krava

Za knjigo v mehki izdaji boste odšteli 10,90 evra. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Avtorica Kmetije slavnih norcev upa, da se bo knjiga dobro prodajala.

"Salomé moram razočarati, saj v knjigi nima glavne vloge. Toliko prostora, kot sem posvetila drugim, sem tudi njej," je na vprašanje, ali drži, da bo svojo slavo s knjigo Kmetija slavnih norcev gradila na pikantnih podrobnostih o Salomé, odgovorila avtorica knjige in tekmovalka resničnostnega šova Kmetija slavnih Alenka Sivka.

Podiranje rekordov
Knjiga, ki po besedah Sivke razkriva ozadje šova, je nastala po spominu in občutkih. "Kmetija slavnih norcev ni neka visoka literatura," je povedala Sivka. Tudi Založba Učila, ki jo je izdala, se je za sodelovanje z novinarko odločila predvsem, ker je Popov šov z gledanostjo podiral rekorde. Prvi rekord so sicer tudi pri Učilih že podrli, saj so knjigo izdali zgolj teden po tem, ko je avtorica tekst oddala. Ali bo rekorde podirala tudi prodaja, pa za zdaj še ni jasno. "Upam, da se prodaja dobro," je zaključila Sivka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.