Njeno življenje ni tako zabavno

Foto: Sašo Radej
Foto: Sašo Radej
Ivana Šundov nam je priznala, da ob obilici dela in materinstvu, komaj najde kaj časa za zabavo.
Oglej si celoten članek

Na tednu mode smo imeli priložnost opaziti, da je Ivana Šundov prava kraljica zabav, ki drži pokonci vse svoje estradniške prijatelje, a nas je vsestranska lepotica hitro popravila. "Prijateljev ne delim na estradne in na tiste, ki to niso. Zelo pomembno mi je, kako se počutim ob človeku in potem sploh ni važno, kdo in kaj je. Bistvena je le tista energija, ko smo skupaj, saj se v življenju tako malo zabavam, glede na to, da sem poleg dela, vodenja in ustvarjanja še mamica dveh otrok, da sem tistih nekaj malo prostih minut res rada v dobri družbi. Samo to je merilo in nič drugega," pravi Ivana, ki se s prijatelji najraje sprosti ob dobri hrani in pijači.

"Zelo rada jem in res je, da se največkrat dobimo ob hrani. Plešem bolj malo, saj vedno nekaj pojemo, se zaklepetamo  in odidemo domov. Je pa ples tisto, kar mi najbolj manjka. Plesati grem morda le dvakrat na leto in takrat vse moje prijateljice, ki so sicer 'party animals', zaspijo na kavčih, jaz pa plešem do petih zjutraj. Tako je, če leva spustiš iz kletke, menda (smeh)," se pošali zgovorna voditeljica, ki pa postane veliko bolj zadržana, ko jo vprašamo o trenutkih z možem:

"O možu res bolj malo manj govorim, saj on tega ne mara. Pravzaprav ne mara tega dela mojega sveta, ga spoštuje, vendar se vanj ne vključuje. Tako tudi jaz spoštujem njega in bom te najine trenutke razvajanja zadržala zase."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.