Magazin > VIP
28 ogledov

Njeno življenje ni tako zabavno

teden mode Ivana Šundov Sašo Radej
Ivana Šundov nam je priznala, da ob obilici dela in materinstvu, komaj najde kaj časa za zabavo.

Na tednu mode smo imeli priložnost opaziti, da je Ivana Šundov prava kraljica zabav, ki drži pokonci vse svoje estradniške prijatelje, a nas je vsestranska lepotica hitro popravila. "Prijateljev ne delim na estradne in na tiste, ki to niso. Zelo pomembno mi je, kako se počutim ob človeku in potem sploh ni važno, kdo in kaj je. Bistvena je le tista energija, ko smo skupaj, saj se v življenju tako malo zabavam, glede na to, da sem poleg dela, vodenja in ustvarjanja še mamica dveh otrok, da sem tistih nekaj malo prostih minut res rada v dobri družbi. Samo to je merilo in nič drugega," pravi Ivana, ki se s prijatelji najraje sprosti ob dobri hrani in pijači.

"Zelo rada jem in res je, da se največkrat dobimo ob hrani. Plešem bolj malo, saj vedno nekaj pojemo, se zaklepetamo  in odidemo domov. Je pa ples tisto, kar mi najbolj manjka. Plesati grem morda le dvakrat na leto in takrat vse moje prijateljice, ki so sicer 'party animals', zaspijo na kavčih, jaz pa plešem do petih zjutraj. Tako je, če leva spustiš iz kletke, menda (smeh)," se pošali zgovorna voditeljica, ki pa postane veliko bolj zadržana, ko jo vprašamo o trenutkih z možem:

"O možu res bolj malo manj govorim, saj on tega ne mara. Pravzaprav ne mara tega dela mojega sveta, ga spoštuje, vendar se vanj ne vključuje. Tako tudi jaz spoštujem njega in bom te najine trenutke razvajanja zadržala zase."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.