Njuna hudomušna čestitka

Foto: Jana Šnuderl Teja Perjet in Jani Jugovic Foto: Jana Šnuderl Teja Perjet in Jani Jugovic Foto: Jana Šnuderl Teja Perjet in Jani Jugovic Foto: Jana Šnuderl Teja Perjet in Jani Jugovic
Teja in Jani uživata v veselem decembru.
Oglej si celoten članek

"Zelo imava rada praznike in obilnejše jedilnike … saj se vidi (smeh). V praznikih zelo uživava. Sama rada skuham čaj iz prazničnih začimb in to tekočino za bolj božični pridih dodam palačinkam, piškotom, mlečnemu rižu in ostalim sladicam," nam je izdala Teja Perjet, ki se že pripravlja na praznike. Skupaj z Janijevim sinom so namreč posneli prikupne praznične voščilnice, ki jih je zakrivila Janijeva sestrična, fotografinja Jana Šnuderl.

In kaj si bosta slavna kuharja letos postavila pod smrečico? "Darila si kupiva takrat, ko nama je nekaj všeč. Se pa ob božiču osredotočiva na to, da je darilo iz srca ali pa ga poskušava narediti celo sama, saj denarja nimava (smeh), ker vse vlagava v posel." Tekmovalca prve sezone šova Gostilna išče šefa pa v drugi sezoni, ki se bo končala v ponedeljek, svojih favoritov nimata in jima je čisto vseeno, kdo bo zmagal. "Moja finalista, Iztok in Žiga, sta že izpadla, tako da mi je čisto vseeno, kdo zmaga. Res pa je, da so vsi Tomaževi krožniki zelo zanimivi in se mi zdi, da bo zmagovalec on. Kar je tudi prav. Je pa tudi Kaja zelo marljiva," dodaja Teja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.