Magazin > VIP
74 ogledov

Njuna hudomušna čestitka

Teja Perjet in Jani Jugovic
1/4
Jana Šnuderl
Teja in Jani uživata v veselem decembru.

"Zelo imava rada praznike in obilnejše jedilnike … saj se vidi (smeh). V praznikih zelo uživava. Sama rada skuham čaj iz prazničnih začimb in to tekočino za bolj božični pridih dodam palačinkam, piškotom, mlečnemu rižu in ostalim sladicam," nam je izdala Teja Perjet, ki se že pripravlja na praznike. Skupaj z Janijevim sinom so namreč posneli prikupne praznične voščilnice, ki jih je zakrivila Janijeva sestrična, fotografinja Jana Šnuderl.

In kaj si bosta slavna kuharja letos postavila pod smrečico? "Darila si kupiva takrat, ko nama je nekaj všeč. Se pa ob božiču osredotočiva na to, da je darilo iz srca ali pa ga poskušava narediti celo sama, saj denarja nimava (smeh), ker vse vlagava v posel." Tekmovalca prve sezone šova Gostilna išče šefa pa v drugi sezoni, ki se bo končala v ponedeljek, svojih favoritov nimata in jima je čisto vseeno, kdo bo zmagal. "Moja finalista, Iztok in Žiga, sta že izpadla, tako da mi je čisto vseeno, kdo zmaga. Res pa je, da so vsi Tomaževi krožniki zelo zanimivi in se mi zdi, da bo zmagovalec on. Kar je tudi prav. Je pa tudi Kaja zelo marljiva," dodaja Teja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.