Noč, namenjena moškim

Foto: Žurnal24 Gemma Arterton Foto: Žurnal24 Lily Allen Foto: Žurnal24 Jason Statham Foto: Žurnal24 Giorgio Armani Foto: Žurnal24 Alexandra Burke Foto: Žurnal24 Noel Gallagher Foto: Žurnal24 Holly Valance Foto: Žurnal24 Olga Kurylenko Foto: Žurnal24 Alice Cooper Foto: Žurnal24 Ed Westwick
Revija GQ je že trinajstič počastila moške, ki so najbolj zaznamovali aktualno leto. Nagrado sta med drugim osvojila Giorgio Armani in Jon Hamm, ženska nagrada pa je pripadla Gemmi Arterton.
Oglej si celoten članek

Britanska revija GQ je sinoči v Royal Opera House povabila najpomembnejše moške tega leta, ki so si s svojim delom prislužili nagrado moški leta.

 

V zavihku Galerija si oglejte fotografije moškega večera.

S tem prestižnim nazivom so kot najboljšega mednarodnega moškega okronali Jona Hamma iz serije Mad Men, med politiki je spet zmagal David Cameron, med oblikovalci Giorgio Armani, med športniki pa Ryan Giggs.

In čeprav je večer namenjen samo moškim, je ena nagrada kljub temu namenjena nežnejšemu spolu. V eni in edini ženski kategoriji (ženska leta) je nagrado prejela angleška igralka Gemma Arterton.

 

Sicer pa so domov nagrade odnesli še Gorillaz kot najboljša skupina, Dizzee Rascal kot najboljši solistični izvajalec, Matt Smith kot najboljši igralec, Martin Amis kot najboljši pisatelj in James Corden kot najboljši komik.

 

Za posebne dosežke je bil nagrajen glasbenik Ray Davies.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.