Magazin > VIP
29 ogledov

Noč, namenjena moškim

Gemma Arterton
1/10
Žurnal24 main
Revija GQ je že trinajstič počastila moške, ki so najbolj zaznamovali aktualno leto. Nagrado sta med drugim osvojila Giorgio Armani in Jon Hamm, ženska nagrada pa je pripadla Gemmi Arterton.

Britanska revija GQ je sinoči v Royal Opera House povabila najpomembnejše moške tega leta, ki so si s svojim delom prislužili nagrado moški leta.

 

V zavihku Galerija si oglejte fotografije moškega večera.

S tem prestižnim nazivom so kot najboljšega mednarodnega moškega okronali Jona Hamma iz serije Mad Men, med politiki je spet zmagal David Cameron, med oblikovalci Giorgio Armani, med športniki pa Ryan Giggs.

In čeprav je večer namenjen samo moškim, je ena nagrada kljub temu namenjena nežnejšemu spolu. V eni in edini ženski kategoriji (ženska leta) je nagrado prejela angleška igralka Gemma Arterton.

 

Sicer pa so domov nagrade odnesli še Gorillaz kot najboljša skupina, Dizzee Rascal kot najboljši solistični izvajalec, Matt Smith kot najboljši igralec, Martin Amis kot najboljši pisatelj in James Corden kot najboljši komik.

 

Za posebne dosežke je bil nagrajen glasbenik Ray Davies.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.