Noč za 50-letno popevko

Foto: Stane Sršen
Foto: Stane Sršen
Poletna noč. Danes je Kongresni trg rezerviran za popevko.
Oglej si celoten članek

Danes ob 21. uri se bodo na velikem odru Kongresnega trga z gala koncertom Poletna noč – 50 let Slovenske popevke poklonili zlatim časom slovenske popevke.

Interpreti največjih uspešnic Slovenske popevke bodo med drugimi Bilbi, Janez Bončina - Benč, Katrinas, Anika Horvat, Edvin Fliser in Eva Boto. Pod taktirko dirigenta Patrika Grebla ter v izvedbi Big Banda in Simfoničnega orkestra RTV Slovenija bodo odigrane zelene melodije Orion, Poletna noč, Maja z biseri, Za prijatelje in še mnoge druge. V srži Poletna noč obuja spomine na zlate čase slovenske popevke, letos pa jo organizatorji posvečajo jubileju, 50. obletnici obstoja festivala Slovenska popevka, ki je luč sveta ugledal leta 1962. Glavna vloga Poletne noči ostaja to, da slovenski glasbeni prostor bogati z novimi skladbami in pevskimi talenti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 21. Junij 2012.

    Prodam 2 vstopnici za Gala koncert - POLETNA NOČ (Festival Ljubljana), ki bo v četrtek, 21. 6. 2012, na Kongresnem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.