Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Noč za 50-letno popevko

Janez Bončina - Benč Stane Sršen
Poletna noč. Danes je Kongresni trg rezerviran za popevko.

Danes ob 21. uri se bodo na velikem odru Kongresnega trga z gala koncertom Poletna noč – 50 let Slovenske popevke poklonili zlatim časom slovenske popevke.

Interpreti največjih uspešnic Slovenske popevke bodo med drugimi Bilbi, Janez Bončina - Benč, Katrinas, Anika Horvat, Edvin Fliser in Eva Boto. Pod taktirko dirigenta Patrika Grebla ter v izvedbi Big Banda in Simfoničnega orkestra RTV Slovenija bodo odigrane zelene melodije Orion, Poletna noč, Maja z biseri, Za prijatelje in še mnoge druge. V srži Poletna noč obuja spomine na zlate čase slovenske popevke, letos pa jo organizatorji posvečajo jubileju, 50. obletnici obstoja festivala Slovenska popevka, ki je luč sveta ugledal leta 1962. Glavna vloga Poletne noči ostaja to, da slovenski glasbeni prostor bogati z novimi skladbami in pevskimi talenti.

Komentarjev 1
  • Sonya Lennon Starr 11:01 21.junij 2012.

    Prodam 2 vstopnici za Gala koncert - POLETNA NOČ (Festival Ljubljana), ki bo v četrtek, 21. 6. 2012, na Kongresnem trgu. Vstopnici sta za PARTER 1, vrsta 24.Redna cena 1 karte je 39 EUR (razprodano). Prodam obe SKUPAJ ...prikaži več za 50 EUR, ker se ne morem udeležiti koncerta.Prevzem v Posavju. Kontakt: tinnie92@gmail.com