Nočna mora: Znana Slovenka na počitnicah doživela cel kup težav

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kaj vse je šlo narobe ...
Oglej si celoten članek

Kuharica Ana Žontar Kristanc se z družinico potepa po Italiji. Njihovo potovanje pa žal ne poteka po načrtih. Lepa svetlolaska je namreč pred nekaj dnevi pristala na urgenci, zbolel pa je tudi njen sinček.
 
Timon se je včeraj pozdravil, vročine ni imel več, potem pa sem sama zvečer po nesreči padla in mi je na palcu na stopalu odstopil cel noht. Še zdaj me stisne, ko pomislim na to. Itak da nisem spakirala gaz, razkužila, povojev in sem potem improvizirala z obliži ... Danes pa tako že cel dan letamo naokrog. V Rimu je bila tako polna bolnišnica, da nismo mogli nikjer parkirati avtodoma. Smo šli naprej proti jugu in zdaj čakam na urgenci nekje bogu za hrbtom, da nekdo pogleda moj prst. Prav žalostna sem, da se po celem letu končno nekam odpravimo in zdaj me je strah, da bom komaj hodila naokrog in bo vse padlo v vodo,” je zapisala na družbenem omrežju.
 
Ana je tudi z naslednjim zapisom dokazala, da za razliko od mnogih drugih slavnih ne objavlja le srečnih trenutkov, ampak vedno pove resnico - tudi kadar ta ni bleščeča. “Potovanje z dvema majhnima otrokoma je naporno. Vsekakor je veliko zabavnih, čarobnih trenutkov, ampak so tudi taki, ko se držiš za glavo in si misliš, kaj za boga mi je bilo tega treba. Danes smo imeli enega takih dni. /.../ Danes je naša spontana odločitev izpadla totalno neprimerna. Plačala sva kup denarja za večurni vodeni ogled Vatikana in ugotovila, da je bilo za otroka to totalno neprimerno. V gužvi sta mi vsaj 4-krat pohodila ranjen prst, na koncu, ko smo prišli v kamp, pa si je ta mali še odkrušil zobe s padcem. Vsi smo bili skoraj cel dan premočeni, tečni in utrujeni,” je kuharica še sporočila na Instagramu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:26 22. Julij 2019.

    Koga pa sploh briga,kje se ona in njeni potepajo....

  • 18:54 17. Junij 2019.

    Ja kaj pa je mislila? Ko imaš otroke je konec tvojega življenja in nikoli več nimaš nič časa za nič. …

  • 09:23 14. Junij 2019.

    Pismo, pa na počitnicah je... A mora še tam bentiti? Se spravi v turistično ful oblegano destinacijo in se potem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.