Magazin > VIP
12397 ogledov

Nočna mora: Znana Slovenka na počitnicah doživela cel kup težav

ana žontar kristanc Instagram
Kaj vse je šlo narobe ...

Kuharica Ana Žontar Kristanc se z družinico potepa po Italiji. Njihovo potovanje pa žal ne poteka po načrtih. Lepa svetlolaska je namreč pred nekaj dnevi pristala na urgenci, zbolel pa je tudi njen sinček.
 
Timon se je včeraj pozdravil, vročine ni imel več, potem pa sem sama zvečer po nesreči padla in mi je na palcu na stopalu odstopil cel noht. Še zdaj me stisne, ko pomislim na to. Itak da nisem spakirala gaz, razkužila, povojev in sem potem improvizirala z obliži ... Danes pa tako že cel dan letamo naokrog. V Rimu je bila tako polna bolnišnica, da nismo mogli nikjer parkirati avtodoma. Smo šli naprej proti jugu in zdaj čakam na urgenci nekje bogu za hrbtom, da nekdo pogleda moj prst. Prav žalostna sem, da se po celem letu končno nekam odpravimo in zdaj me je strah, da bom komaj hodila naokrog in bo vse padlo v vodo,” je zapisala na družbenem omrežju.
 
Ana je tudi z naslednjim zapisom dokazala, da za razliko od mnogih drugih slavnih ne objavlja le srečnih trenutkov, ampak vedno pove resnico - tudi kadar ta ni bleščeča. “Potovanje z dvema majhnima otrokoma je naporno. Vsekakor je veliko zabavnih, čarobnih trenutkov, ampak so tudi taki, ko se držiš za glavo in si misliš, kaj za boga mi je bilo tega treba. Danes smo imeli enega takih dni. /.../ Danes je naša spontana odločitev izpadla totalno neprimerna. Plačala sva kup denarja za večurni vodeni ogled Vatikana in ugotovila, da je bilo za otroka to totalno neprimerno. V gužvi sta mi vsaj 4-krat pohodila ranjen prst, na koncu, ko smo prišli v kamp, pa si je ta mali še odkrušil zobe s padcem. Vsi smo bili skoraj cel dan premočeni, tečni in utrujeni,” je kuharica še sporočila na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokrat prav moram malo pojamrati 😶 Timon se je včeraj pozdravil, vročine ni imel več, potem pa sem sama zvečer po nesreči padla in mi je na palcu na stopalu odstopil cel noht 😶 Še zdaj me stisne ko pomislim na to. • • Itak da nisem sabo spakirala gaz, razkužila, povojev in sem potem improvizirala z obliži... Danes pa tako že cel dan letamo naokrog. V Rimu je bila tako polna bolnica, da nismo mogli nikjer parkirati avtodoma. Smo šli naprej proti jugu in zdaj čakam v urgenci nekje bogu za hrbtom, da nekdo pogleda moj prst 😢 • Prav žalostna sem da se po celem letu končno nekam odpravimo in zdaj me je strah, da bom komaj hodila naokrog in bo vse padlo v vodo. 😶 • Naše dni v Rimu smo zdaj prestavili na konec in bomo zdaj najprej šli na Amalfi, kjer bom lahko dva dni malo ležerno in bom bolj pazila na moj prst. Upam da se bo hitro vsaj nekako zacelil, da bomo lahko zaključili naš roadtrip z Rimom. 😞 #držitePesti 💛

A post shared by Ana Žontar Kristanc (@ana.zontar) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
 
Komentarjev 5
  • sam50 13:26 22.julij 2019.

    Koga pa sploh briga,kje se ona in njeni potepajo....

  • bebo2 18:54 17.junij 2019.

    Ja kaj pa je mislila? Ko imaš otroke je konec tvojega življenja in nikoli več nimaš nič časa za nič. Potem pa jih še vlači na taka potovanja. Za kozlat.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 09:23 14.junij 2019.

    Pismo, pa na počitnicah je... A mora še tam bentiti? Se spravi v turistično ful oblegano destinacijo in se potem čudi, če je gužva... A je mogoče pričakovala osebno avdienco pri papežu in ekskluzivni ogled bazilike???