Magazin > VIP
69 ogledov

Noseča Ana mora počivati

Ana Žontar Kristanc Miro Majcen
Ana Žontar Kristanc, ki razveseljuje s svojo kuharsko oddajo, je morala prekiniti snemanje oddaj.

Glede na to, da je v visoki nosečnosti, je prikupna kuharica morala na zaslužen počitek. "Čutim, če sem predolgo na nogah, zato pazim, da vse skupaj ni preveč naporno. Snemanja so namreč dolgotrajna. Velik del dneva sem na nogah in se tako pozna. Večinoma sem utrujena in mi zatekajo noge. Je pa res, da malo pazim, da se nisem preobremenila, ker je bilo treba zelo hitro veliko posneti in je bilo preveč stvari na kupu," nam je zaupala.

Do poroda si bo tako vzela malo počitka in se pripravljala na dojenčka. "Še veliko stvari mi manjka, ker sem odlašala z njimi, zdaj pa bodo priprave intenzivnejše."

Spol otroka z možem že vesta. A Ana pravi, da ni nič stoodstotnega, zato imata pripravljeni imeni za oba spola. "Pravijo, da je dostikrat tako, da se znajo starši, ko vidijo otroka, pri imenu premisliti, tako da bomo videli," je še povedala svetlolaska, ki ostaja skrivnostna tako o imenih kot spolu otroka.

Komentarjev 4
  • KOJAK 19:52 12.marec 2014.

    HVALA BOGU... nam je prihranjeno poslušanje o peteršiljčku, česenjčku, čokoladki, solatki, oljčku in podobnih pomanjševalnic.

  • 1111 16:15 12.marec 2014.

    ...ne gledam, ker takih kuharic je na milijone, ampak koga briga, če ji odteka voda med snemanjem?...naj bo doma! ...to so bebaste novice!!!

  • R84 11:29 12.marec 2014.

    itak moški za profilom ki nima pojma kako pomembno se je pazit med nosečnostjo sploh če ima probleme z oddtekanjem...sam pa verjetno že pri prehladu umiraš :Dče ti ni všeč njena oddaja pa ne glej! to je pa ...prikaži več že verjetno tudi pretežko..