Nocoj v Hollywoodu spet čas za slavje

Foto: EPA
Foto: EPA
Danes bodo znani letošnji dobitniki emmyjev, nagrad za televizijske dosežke.
Oglej si celoten članek

Današnjo, že 64. podelitev emmyjev bo v teatru Kodak vodil ameriški komedijant in igralec Jimmy Kimmel. Prvič v zgodovini teh televizijskih oskarjev pa se je zgodilo, da v kategorijah najboljša TV-serija, najboljši glavni igralec v TV-seriji in najboljša stranska vloga v TV-seriji med nominiranci ni nobene nadaljevanke štirih največjih ameriških televizijskih programov (ABC, CBS, Fox in NBC). Za najboljšo TV-serijo so nominirane Imperij pregrehe (HBO), Breaking Bad (AMC), Downton Abbey (PBS), Igra prestolov (HBO), Domovina (Showtime) in Oglaševalci (AMC).

Medtem ko se televizijske mreže strinjajo, da je to sezono težko napovedovati zmagovalce, nekateri menijo, da bo v kategoriji dramskih serij Oglaševalce s prvega mesta tokrat morda spodnesla britanska serija Downton Abbey, ki je bila še lani nominirana v kategoriji miniserij, ali celo serija Domovina s Claire Danes v glavni vlogi. V kategoriji komičnih serij, kjer je več let zmagovala Sodobna družina, bi emmyja tokrat lahko odnesla katera od dveh novink. Prva, Punce, navdušuje kot Seks v mestu za novo generacijo, druga, politična komedija Podpredsednica, pa zabava ljubitelje mockumentarcev, ki jih je med gledalci iz leta v leto več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:33 23. September 2012.

    "nominirane Imperij pregrehe (HBO), Breaking Bad (AMC), Downton Abbey (PBS), Igra prestolov (HBO), Domovina (Showtime) in Oglaševalci (AMC)."<br /><br />Zakaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.