Nogavice raje zložite tako

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Predal z nogavicami je lahko s to tehniko zlaganja lepo urejen.
Oglej si celoten članek

Morda se vam zlaganje nogavic ne zdi umetnost. Če razmišljate, kako bi lepše uredili svoj predal z nogavicami, se lahko poslužite naslednje tehnike. Najverjetneje vam bo vzela nekaj več časa kot običajno zlaganje nogavic. Na prvi pogled deluje zapleteno, a ko enkrat poskusite, boste videli, da ni tako.

Nogavici postavite na podlago v obliki križa. Spodnjo nogavico zapognete čez zgornjo in prstni del nogavice podvijete pod zgornjo nogavico. To ponovite z drugim delom spodnje nogavice. Par obrnete in zgornji postopek ponovite za drugo nogavico. 

Velja poskusiti. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.