Norčevanje iz Katiejinega sina

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Komedijant Frankie Boyle je razburil Otočane, saj se je grdo pošalil na račun prizadetega sina Katie Price.
Oglej si celoten članek

Frankie Boyle se je v oddaji Tramadol Nights spravil na sina Katie Price. Harvey je avtist in od svojega rojstva slep, zato je komedijant s svojimi šalami močno razburil britansko javnost.

"Jordan in Peter Andre se še vedno prepirata zaradi skrbništva nad prizadetim Harveyjem. Nekoč bo eden od njiju izgubil in moral otroka obdržati," je med drugim izjavil Boyle in dodal, da ima svojo teorijo o tem, zakaj se je Katie poročila z boksarjem. "Potrebuje nekoga, ki jo lahko brani pred Harveyjevimi spolnimi napadi," je razložil.

Seveda z neokusnimi šalami ni razburil le javnosti, ampak tudi Katie Price alias Jordan. "Harvey Price je mali čudež. Vsak dan se hrabro spopada s težavami. Ljubim ga in ponosna sem, da sem njegova mati. Če bi gospod Boyle imel vsaj desetino Harveyjevega poguma in dostojanstva, bi vedel, da so bile njegove izjave nepoštene in nagnusne. Boyle ima očitne težave in tisti, ki so mu nastop omogočili, bi se morali nad svojo odločitvijo zamisliti," je povedala zvezdnica.

Na Katiejine obtožbe se je odzvala televizijska postala Channel 4, ki je komedijantov nastop predvajala. Pravijo, da je Boyle znan po svojih kontroverznih šalah in da so oddajo zato ustrezno označili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.