Magazin > VIP
3 ogledov

Norčevanje iz Katiejinega sina

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Komedijant Frankie Boyle je razburil Otočane, saj se je grdo pošalil na račun prizadetega sina Katie Price.

Frankie Boyle se je v oddaji Tramadol Nights spravil na sina Katie Price. Harvey je avtist in od svojega rojstva slep, zato je komedijant s svojimi šalami močno razburil britansko javnost.

"Jordan in Peter Andre se še vedno prepirata zaradi skrbništva nad prizadetim Harveyjem. Nekoč bo eden od njiju izgubil in moral otroka obdržati," je med drugim izjavil Boyle in dodal, da ima svojo teorijo o tem, zakaj se je Katie poročila z boksarjem. "Potrebuje nekoga, ki jo lahko brani pred Harveyjevimi spolnimi napadi," je razložil.

Seveda z neokusnimi šalami ni razburil le javnosti, ampak tudi Katie Price alias Jordan. "Harvey Price je mali čudež. Vsak dan se hrabro spopada s težavami. Ljubim ga in ponosna sem, da sem njegova mati. Če bi gospod Boyle imel vsaj desetino Harveyjevega poguma in dostojanstva, bi vedel, da so bile njegove izjave nepoštene in nagnusne. Boyle ima očitne težave in tisti, ki so mu nastop omogočili, bi se morali nad svojo odločitvijo zamisliti," je povedala zvezdnica.

Na Katiejine obtožbe se je odzvala televizijska postala Channel 4, ki je komedijantov nastop predvajala. Pravijo, da je Boyle znan po svojih kontroverznih šalah in da so oddajo zato ustrezno označili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.