Norma Korošec veganom, ki podpirajo splav, očita dvoličnost

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mlada političarka je ponovno udarila z eno izmed svojih številnih kontroverznih izjav.
Oglej si celoten članek

Norma M. Korošec, članica vodstva stranke Glas za otroke in družine Aleša Primca, je medijska zvezda postala s svojimi kontroverznimi izjavami na raznih predvolilnih soočenjih, saj je med drugim goreča nasprotnica splava.

"Norma je srčna borka za pravice nerojenih otrok, vztrajna zagovornica družine z mamo in očetom in članica stranke Glas ZA OTROKE in družine," piše pod opisom na njeni Facebook strani, kjer redno deli svoja mnenja in utrinke, tudi takšne, da je v štirinajstih minutah kupila krilo in troje hlačne nogavice.

Foto: Facebook Norma Korošec

Včeraj pa je Facebook razburkala s svojo izjavo, v kateri je zapisala: "Kako lahko vegan podpira splav? Kako?! Dvoličneži." Karkoli si že o Normi mislite, eno ji moramo priznati, vsekakor je zanimiv lik v naši politični areni. 

Foto: Facebook Norma Korošec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • ode
    07:32 23. Februar 2019.

    Vsi vegetarji, brez izjeme, se vsake toliko časa nabašejo z mesom, saj postaja zaradi abstinence želja po živalskih beljakovinah čedalje …

  • 15:04 22. Februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala …

  • 13:16 22. Februar 2019.

    A pa ta Norma ve, da so ameriški skrajni levičarji (demokrati) pritiskali, da bi se sprejel zakon, ki bi omogočil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.