Magazin > VIP
4447 ogledov

Norma Korošec veganom, ki podpirajo splav, očita dvoličnost

Volitve 2017 Norma Korošec Anže Petkovšek
Mlada političarka je ponovno udarila z eno izmed svojih številnih kontroverznih izjav.

Norma M. Korošec, članica vodstva stranke Glas za otroke in družine Aleša Primca, je medijska zvezda postala s svojimi kontroverznimi izjavami na raznih predvolilnih soočenjih, saj je med drugim goreča nasprotnica splava.

"Norma je srčna borka za pravice nerojenih otrok, vztrajna zagovornica družine z mamo in očetom in članica stranke Glas ZA OTROKE in družine," piše pod opisom na njeni Facebook strani, kjer redno deli svoja mnenja in utrinke, tudi takšne, da je v štirinajstih minutah kupila krilo in troje hlačne nogavice.

Norma Korošec | Avtor: Facebook Facebook

Včeraj pa je Facebook razburkala s svojo izjavo, v kateri je zapisala: "Kako lahko vegan podpira splav? Kako?! Dvoličneži." Karkoli si že o Normi mislite, eno ji moramo priznati, vsekakor je zanimiv lik v naši politični areni. 

Norma Korošec | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 16
  • ode 07:32 23.februar 2019.

    Vsi vegetarji, brez izjeme, se vsake toliko časa nabašejo z mesom, saj postaja zaradi abstinence želja po živalskih beljakovinah čedalje bolj neustavljiva. Nato imajo slabo vest in se še bolj zaženejo v agitacijo proti karnebalstvu.

  • ECKING 15:04 22.februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala s takimi clanki..... in ce bi res obstajala potem bi verjetno imela nek okus ne pa da so vsi ki ...prikaži veči so kadarkoli omenjeni v clankih sami lepotci/lepotice in vsi so znane osebnosti...zato se enkrat ANA H FETIH JE MIT ,TA OSEBA NE OBSTAJA TO JE RACUNALNIK!!!

  • NeAnonimni 13:16 22.februar 2019.

    A pa ta Norma ve, da so ameriški skrajni levičarji (demokrati) pritiskali, da bi se sprejel zakon, ki bi omogočil splav tudi po porodu.. karkoli naj bi to pomenilo.

Sorodne novice