Šport > Nogomet
247 ogledov

Toliko je zapravil v eni noči

zlatan ibrahimović Profimedias
Nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je nepričakovano obiskal srbsko prestolnico.

Zlatan Ibrahimović, ki še vedno ni sprejel odločitve, kje bo nadaljeval svojo kariero, se je za kratek čas mudil v Beogradu, poročajo srbski mediji.

Švedski napadalec, ki mu je konec junija potekla pogodba z angleškim velikanom Manchester Unitedom, se je z družbo prijateljev zabaval na enem od prestižnih splavov v srbski prestolnici.

Po pisanju tamkajšnjih medijev je veselo druščino varovala skupina varnostnikov, Ibrahimović pa je za jedačo in pijačo v eni noči zapravil več kot 3000 evrov.

Precej za običajnega smrtnika, a nič več kot drobiž za nogometnega asa, ki je samo v zadnjem letu s plačo in spoznorskimi pogodbami v žep pospravil slabih 30 milijonov evrov.

Zabava, na kateri se je plesalo ob ritmih srbske narodne glasbe, je trajala do poznih jutranjih ur, razkriva Blic.

Prihodnost nedoločena

Ibrahimović je zaradi poškodbe kolena in nejasnega časovnega okvirja vrnitve na nogometne zelenice zavrnil podaljšanje pogodbe z Manchester Unitedom in postal prost igralec.

Letos bo dopolnil 36 let, vse glasneje pa se ga povezuje s selitvijo v ameriško ligo MSL. Med možnimi kandidati za novega deladajalca je tudi Atlético Madrid.

Ibrahimović je v svoji karieri igral za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelono, Milan, PSG in Manchester United.

Nekdanji švedski reprezentant se je z zadnjo objavo na družabnih omrežjih poslovil od rdečih vragov in angleške Premier League.

 

I came. I said. I conquered.

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Jun 30, 2017 at 11:40am PDT

Komentarjev 3
  • maresem 09:10 02.julij 2017.

    Superzvezdnik?! Navaden čarapan.

  • kapibara 06:58 02.julij 2017.

    "švedski napadalec"Ni nič drugege kot švdĆki Ćefursko Čefurski Čefur

  • marialorca 16:09 01.julij 2017.

    ****Ibrahimović pa je za jedačo in pijačo v eni noči zapravil več kot 3000 evrov.****"naša" skromnost ....spoštujem.... nogometaši Barse znajo v eni noči "sprašiti" 37 000+....AYA...ne vedo za čevape in burek.