Noseča Jasna Kuljaj klicala policijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V svojem slogu je začinila tudi to zgodbo.
Oglej si celoten članek

Novopečena blogerka Jasna Kuljaj v svojem značilnem hudomušnem slogu bralce zabava z zgodbicami iz njenega vsakdana. Tako je pred kratkim delila zgodbo, ki je sicer stara že štiri leta, a vredna omembe. Voditeljica je v blogu opisala svojo porodno zgodbo in izdala, da je v trenutku, ko ji je odtekla voda namesto rešilcev, ponesreči poklicala policijo. Na koncu se ni odločila za policiste in rešilce, pač pa jo je v porodnišnico v Postojno odpeljala prijateljica, njen partner je bil tisto noč namreč ravno urgentno operiran na slepiču.

Magazin Tudi Jasna Kuljaj se je lotila tega dobičkonosnega posla

"Devet mesecev sva skupaj sanjarila ta porod, obiskovala šolo za starše, kot večina modernih bodočih staršev sva naštudirala vse do potankosti, kako in na kakšen način bo fotografiral in snemal porod, kako bo prerezal popkovnico, zdaj pa je vse to pod vprašajem. Človek obrača, bog obrne, ali kako že pravijo," je med drugim izdala Jasna in porod tako prestala brez spremstva ter zapisala, da se po tej izkušnji ni več stvari, ki je ne bi zmogla. 

Magazin Neverjetna hči Jasne Kuljaj! Zvezda že pri treh letih ...

Celotno zgodbo si lahko preberete tukaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:01 6. November 2018.

    SAJ NE BO EDINA MAMICA NA SVETU,KI SE TA TAKO HVALI

  • 14:05 5. November 2018.

    ta in tej podobne novice so izjemen doprinos družbi. hvala

  • Aro
    11:25 5. November 2018.

    Ojoj kaka bedna novica :) Ker je v nobenem mediju ne marajo, se pa takole reklamira...sirotica. A bomo zamaške zbirali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.