Noseča Rebeka uživa določeno razkošje

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Rebeka Dremelj je že v drugi tretjini svoje nosečnosti, ki jo na srečo nadvse dobro prenaša. Občasno pa si privošči tudi malce razvajanja.
Oglej si celoten članek

Trenutno verjetno najbolj priljubljena slovenska nosečnica Rebeka Dremelj je že dodobra zakorakala v drugo polovico svoje nosečnosti. Pevka, ki svojo prvorojenko pričakuje na začetku septembra, se na srečo počuti odlično in tako še naprej ostaja zelo dejavna – do konca prihodnjega meseca, ko se namerava umakniti z odrov in posvetiti svoji družini. "Do konca julija bom še nastopala, potem pa grem na zasluženi porodniški dopust," nam je zaupala svoje načrte. Pevka si bo tako lahko s svojim Sandijem, s katerim sta si obljubila večno zvestobo junija lani, še pred prihodom njune dojenčice privoščila tudi počitnice, na katere pa se vsekakor ne bosta odpravila daleč od doma.

Delovni temnolaski se sicer v času nosečnosti do zdaj še ni uspelo na polno razvajati, vendar si je, kot pravi, v teh vročih poletnih dneh lahko na srečo vseeno privoščila uživanje v domačem bazenu. "V tej vročini se z velikim veseljem vržem v bazen in zaplavam. Tako verjetno dosti lažje prenašam to vročino kot kakšna druga nosečnica," nam je še priznala Rebeka, ki drugače sicer nima pretiranih nosečniških želja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.