Magazin > VIP
20 ogledov

Noseča Rebeka uživa določeno razkošje

Sandi Škaler in Rebeka Dremelj, mediaspeed
Rebeka Dremelj je že v drugi tretjini svoje nosečnosti, ki jo na srečo nadvse dobro prenaša. Občasno pa si privošči tudi malce razvajanja.

Trenutno verjetno najbolj priljubljena slovenska nosečnica Rebeka Dremelj je že dodobra zakorakala v drugo polovico svoje nosečnosti. Pevka, ki svojo prvorojenko pričakuje na začetku septembra, se na srečo počuti odlično in tako še naprej ostaja zelo dejavna – do konca prihodnjega meseca, ko se namerava umakniti z odrov in posvetiti svoji družini. "Do konca julija bom še nastopala, potem pa grem na zasluženi porodniški dopust," nam je zaupala svoje načrte. Pevka si bo tako lahko s svojim Sandijem, s katerim sta si obljubila večno zvestobo junija lani, še pred prihodom njune dojenčice privoščila tudi počitnice, na katere pa se vsekakor ne bosta odpravila daleč od doma.

Delovni temnolaski se sicer v času nosečnosti do zdaj še ni uspelo na polno razvajati, vendar si je, kot pravi, v teh vročih poletnih dneh lahko na srečo vseeno privoščila uživanje v domačem bazenu. "V tej vročini se z velikim veseljem vržem v bazen in zaplavam. Tako verjetno dosti lažje prenašam to vročino kot kakšna druga nosečnica," nam je še priznala Rebeka, ki drugače sicer nima pretiranih nosečniških želja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.