Noseča še ena kandidatka šova Ljubezen po domače

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Očitno je letošnja sezona zelo plodna.
Oglej si celoten članek

Vesela novica prihaja tudi s strani kandidatke, ki se je to sezono v Ljubezni po domače borila za srce Mihe Božiča. Ksenija Jan, 21-letnica iz Lukovice, je namreč v veselem pričakovanju, za Žurnal24 je potrdila, da ima rok oktobra, še to poletje pa z izbrancem načrtujeta tudi poroko. 

xxx

To pa ni edini dojenček, ki bo razveselil letošnje udeležence šova. Kot je znano, sta v veselem pričakovanju tudi Jaka Hafner in Ana Podobnik, ki se je v šovu sicer potegovala za srce njegovega brata Gašperja. Zelo skrivnostna o svojem stanju pa je Teja Košir, ki se je prav tako potegovala za srce Jake Hafnerja, danes pa je srečna v objemu zaročenca. "Z zaročencem sva se spoznala pri športnih dejavnostih, saj sva oba ljubitelja športa. Živiva skupaj, najraje imava svoj mir pred celim svetom, da uživava skupne trenutke in izkoristiva čas, ki ga še imava v dvoje," je pred kratkim zaupala za Žurnal24.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:27 7. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 01:26 7. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 13:58 6. Junij 2019.

    Zlobno, ampak realno: če ne uspejo dobiti tipa v showu, hitro noge narazen prvemu enako obupanemu in f**otožnemu, ki pride …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.