Noseča tudi Alanis

Foto: Žurnal24 Alanis Morissette
V poplavi nosečnic, ki pričakujejo svojega prvorojenca, je tudi pevka Alanis Morissette.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletna pevka je razkrila, da z možem Mariem Treadwayem, ki je bolj znan kot raper Souleye, pričakuje svojega prvega otroka.

Javnost pa je z veselo novico presenetila na poseben način. Za revijo Us Weekly je za rubriko 25 stvari, ki jih ne veste o meni, na zadnje mesto postavila vest o nosečnosti. Več podrobnosti o spolu otroka in kdaj bo rodila, ni znanih.

Še pred časom pa je povedala, da si želi imeti otroke do svojega 40. leta starosti. "Razmislila bi tudi o posvojitvi, o tem ni nobenega dvoma."

Med drugim je pevka povedala, da je najpametnejša stvar, kar jih je naredila v življenju, poroka z Mariem. Poročila sta se 22. maja letos v majhnem zasebnem poročnem slavju, skupaj pa sta od lanskega leta.

Pevka pa piše tudi knjigo, v kateri bo razkrila svoja prepričanja o življenju, vztraja pa, da ne gre za avtobiografijo. "Knjiga je delno psihologija, delno filozofija, vsebuje pa tudi nekaj duhovnosti, proze in drugih stvari, ne gre pa za spomine," je pojasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.