Magazin > VIP
18 ogledov

Noseča tudi Alanis

Alanis Morissette Žurnal24 main
V poplavi nosečnic, ki pričakujejo svojega prvorojenca, je tudi pevka Alanis Morissette.

Šestintridesetletna pevka je razkrila, da z možem Mariem Treadwayem, ki je bolj znan kot raper Souleye, pričakuje svojega prvega otroka.

Javnost pa je z veselo novico presenetila na poseben način. Za revijo Us Weekly je za rubriko 25 stvari, ki jih ne veste o meni, na zadnje mesto postavila vest o nosečnosti. Več podrobnosti o spolu otroka in kdaj bo rodila, ni znanih.

Še pred časom pa je povedala, da si želi imeti otroke do svojega 40. leta starosti. "Razmislila bi tudi o posvojitvi, o tem ni nobenega dvoma."

Med drugim je pevka povedala, da je najpametnejša stvar, kar jih je naredila v življenju, poroka z Mariem. Poročila sta se 22. maja letos v majhnem zasebnem poročnem slavju, skupaj pa sta od lanskega leta.

Pevka pa piše tudi knjigo, v kateri bo razkrila svoja prepričanja o življenju, vztraja pa, da ne gre za avtobiografijo. "Knjiga je delno psihologija, delno filozofija, vsebuje pa tudi nekaj duhovnosti, proze in drugih stvari, ne gre pa za spomine," je pojasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.