Nosečnost s stilom

Foto: Žurnal24 Noseča ženska Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
So lahko nosečnice modne, s stilom in seksi? Seveda, ostati modne je lažje, kot si mislite. Ponujamo vam nekaj nasvetov za vaš modni trebušček.
Oglej si celoten članek
Udobnost
Velika ohlapna oblačila, ki prekrijejo vaše obline, vas spremenijo v vrečo. Namesto tega raje poskusite z raztegljivimi tunikami iz pletenin. Spodaj oblecite pajkice ali raztegljive kavbojke. Si upate več? Za seksi, moden in klasičen videz zamenjajte tuniko s srajco, ki si jo sposodite v partnerjevi omari, in čeznjo nadenite raztegljiv brezrokavnik.

Pokažite malo kože
Pokazati malo kože je seksi. Ljubiteljicam dekoltejev nosečnost ponuja idealno priložnost. Poudarite ga z majico, puloverjem ali srajčko z V-izrezom. Bolj sramežljive se lahko odločite za razgaljena ramena.

Sintetični materiali
Če ste pred nosečnostjo radi nosili usnjene hlače, jih sedaj zamenjajte za sintetične usnjene hlače. Zaradi elastičnosti se prilegajo trebuščku in se lepo oprimejo nog.

Bodite barvni
Ne omejite se na črne in naravne tone. Barve so bistven člen nosečniških oblačil. Naredijo vas energične in srečnejše. Če se v barvastih oblačilih ne počutite dobro, lahko črno ali monotono garderobo popestrite z živahnim puloverjem, ki si ga ogrnete prek ramen, ali z živahnim šalom.

Modni dodatki
Izgled popestrite z modnimi dodatki, ki pa naj ne bodo kričeči. Poln obraz vam bodo zožili nežni, dolgi uhani v kompletu z verižico s preprostim obeskom. V lase si nadenite modno lasnico, najbolj opazen dodatek pa naj bo torbica. Udobni in modni čevlji se podajo h kateremukoli stilu, le pravilno jih izberite glede na čas, ki ga boste preživeli na nogah, in na vremenske razmere.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.