Magazin
21 ogledov

Nosečnost s stilom

Noseča ženska
1/19
Žurnal24 main
So lahko nosečnice modne, s stilom in seksi? Seveda, ostati modne je lažje, kot si mislite. Ponujamo vam nekaj nasvetov za vaš modni trebušček.
Udobnost
Velika ohlapna oblačila, ki prekrijejo vaše obline, vas spremenijo v vrečo. Namesto tega raje poskusite z raztegljivimi tunikami iz pletenin. Spodaj oblecite pajkice ali raztegljive kavbojke. Si upate več? Za seksi, moden in klasičen videz zamenjajte tuniko s srajco, ki si jo sposodite v partnerjevi omari, in čeznjo nadenite raztegljiv brezrokavnik.

Pokažite malo kože
Pokazati malo kože je seksi. Ljubiteljicam dekoltejev nosečnost ponuja idealno priložnost. Poudarite ga z majico, puloverjem ali srajčko z V-izrezom. Bolj sramežljive se lahko odločite za razgaljena ramena.

Sintetični materiali
Če ste pred nosečnostjo radi nosili usnjene hlače, jih sedaj zamenjajte za sintetične usnjene hlače. Zaradi elastičnosti se prilegajo trebuščku in se lepo oprimejo nog.

Bodite barvni
Ne omejite se na črne in naravne tone. Barve so bistven člen nosečniških oblačil. Naredijo vas energične in srečnejše. Če se v barvastih oblačilih ne počutite dobro, lahko črno ali monotono garderobo popestrite z živahnim puloverjem, ki si ga ogrnete prek ramen, ali z živahnim šalom.

Modni dodatki
Izgled popestrite z modnimi dodatki, ki pa naj ne bodo kričeči. Poln obraz vam bodo zožili nežni, dolgi uhani v kompletu z verižico s preprostim obeskom. V lase si nadenite modno lasnico, najbolj opazen dodatek pa naj bo torbica. Udobni in modni čevlji se podajo h kateremukoli stilu, le pravilno jih izberite glede na čas, ki ga boste preživeli na nogah, in na vremenske razmere.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.