Nosečnost skrivala zaradi slabosti

Foto: Žurnal24 Kate zaradi slabosti skoraj ni zapustila hiše. (Foto: Reuters)
Kate Hudson je razkrila, zakaj niti njeni najboljši prijatelji niso vedeli, da pričakuje otroka.
Oglej si celoten članek

31-letna igralka je pred kratkim razkrila, da je noseča, kmalu zatem pa se je tudi zaročila z glasbenikom Matthewom Bellamyjem. Vendar novice o nosečnosti ni  zaupala niti najboljšim prijateljem.

"Mislili so, da sem depresivna, saj nisem hotela iz hiše. Meni pa je bilo ves čas slabo in svoje nosečnosti nisem skrivala zato, ker bi to hotela. Želela sem si, da bi se pred njimi pojavila z ogromnim trebuhom," je za revijo People povedala Kate, ki ima iz zakona s Chrisom Robinsonom sedemletnega sina Ryderja.

Seveda pa tega, da pod srcem nosi še enega otroka, ni mogla prav dolgo skrivati. "Če živiš v Los Angelesu, se novice hitro širijo," je povedala igralka, ki bo drugega otroka rodila poleti. Poleg slabosti jo muči tudi pozabljivost. "Pozabljam besede in včasih enostavno ne vem, kako naj zaključim stavek," pravi Kate, ki ji bo po porodu na pomoč priskočila mati, igralka Goldie Hawn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.