Magazin > VIP
27 ogledov

Nosečnost skrivala zaradi slabosti

Kate zaradi slabosti skoraj ni zapustila hiše. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kate Hudson je razkrila, zakaj niti njeni najboljši prijatelji niso vedeli, da pričakuje otroka.

31-letna igralka je pred kratkim razkrila, da je noseča, kmalu zatem pa se je tudi zaročila z glasbenikom Matthewom Bellamyjem. Vendar novice o nosečnosti ni  zaupala niti najboljšim prijateljem.

"Mislili so, da sem depresivna, saj nisem hotela iz hiše. Meni pa je bilo ves čas slabo in svoje nosečnosti nisem skrivala zato, ker bi to hotela. Želela sem si, da bi se pred njimi pojavila z ogromnim trebuhom," je za revijo People povedala Kate, ki ima iz zakona s Chrisom Robinsonom sedemletnega sina Ryderja.

Seveda pa tega, da pod srcem nosi še enega otroka, ni mogla prav dolgo skrivati. "Če živiš v Los Angelesu, se novice hitro širijo," je povedala igralka, ki bo drugega otroka rodila poleti. Poleg slabosti jo muči tudi pozabljivost. "Pozabljam besede in včasih enostavno ne vem, kako naj zaključim stavek," pravi Kate, ki ji bo po porodu na pomoč priskočila mati, igralka Goldie Hawn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.