Not padu padu v vodo

Foto: Žurnal24 Lada Bizovičarja in Jurija Zrneca je namočil dež, stroški bodo ogromni, pravijo
Slabo vreme je šov Zrneca in Bizovičarja odplavilo s sobote na ponedeljek.
Oglej si celoten članek

Zaradi izjemno slabe vremenske napovedi organizatorji šov Notpadu lajv?!, ki bi se moral odviti v soboto v Areni Stožice, prestavljajo na ponedeljek.

Nov datum, novi stroški
“Vsekakor je velik izziv zadevo prestaviti tako s tehničnega (ogromen oder in veliko tehnike) kot programskega vidika (večkot 120 nastopajočih). Za zdaj so vsi gostje potrdili spremembo termina (razen tistih, ki nam jih še ni uspelo dobiti na telefon), usklajevanje novih dispozicij pa je izziv, zato ekipo čaka veliko dela,” je na vprašanje, kaj bo zahtevala sprememba termina šova, odgovoril vodja kampanje Gregor Žavcer.

Ne želijo namočiti gostov

Za ponedeljkov termin so se po Žavcerjevih besedah odločili zato, ker “ne želijo namočiti gostov na parterju”, poleg tega pa naj bi bilo Ladu Bizovičarju in Juriju Zrncu v ponedeljek tudi vreme bolj naklonjeno.

Vsi, ki že imajo vstopnice (prodanih je bilo okoli 18 tisoč), a jim ponedeljkov termin ne ustreza, bodo denar dobili povrnjen v Eventimovih poslovalnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.