Magazin > VIP
8 ogledov

Not padu padu v vodo

Lada Bizovičarja in Jurija Zrneca je namočil dež, stroški bodo ogromni, pravijo Žurnal24 main
Slabo vreme je šov Zrneca in Bizovičarja odplavilo s sobote na ponedeljek.

Zaradi izjemno slabe vremenske napovedi organizatorji šov Notpadu lajv?!, ki bi se moral odviti v soboto v Areni Stožice, prestavljajo na ponedeljek.

Nov datum, novi stroški
“Vsekakor je velik izziv zadevo prestaviti tako s tehničnega (ogromen oder in veliko tehnike) kot programskega vidika (večkot 120 nastopajočih). Za zdaj so vsi gostje potrdili spremembo termina (razen tistih, ki nam jih še ni uspelo dobiti na telefon), usklajevanje novih dispozicij pa je izziv, zato ekipo čaka veliko dela,” je na vprašanje, kaj bo zahtevala sprememba termina šova, odgovoril vodja kampanje Gregor Žavcer.

Ne želijo namočiti gostov

Za ponedeljkov termin so se po Žavcerjevih besedah odločili zato, ker “ne želijo namočiti gostov na parterju”, poleg tega pa naj bi bilo Ladu Bizovičarju in Juriju Zrncu v ponedeljek tudi vreme bolj naklonjeno.

Vsi, ki že imajo vstopnice (prodanih je bilo okoli 18 tisoč), a jim ponedeljkov termin ne ustreza, bodo denar dobili povrnjen v Eventimovih poslovalnicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.