Nov modni spodrsljaj Alenke Bratušek

Foto: EPA Alenka Bratušek Dmitrij Medvedjev Foto: EPA Alenka Bratušek Dmitrij Medvedjev Foto: EPA Alenka Bratušek Foto: EPA Alenka Bratušek Enrico Letta Foto: Žurnal24 Alenka Bratušek Foto: Žurnal24 Alenka Bratušek
Kot da nismo imeli že dovolj modnih spodrsljajev Alenke Bratušek, je naša premierka mimo brcnila še na nedavnem srečanju z Dmitrijem Medvedjevom.
Oglej si celoten članek

Leto 2013 si bomo najbrž zapomnili tudi po modnih spodrsljajih naše premierke Alenke Bratušek, saj je leto zaokrožila s pomečkanim krilom ob sestanku z ruskim premierjem Dmitrijem Medvedjevom. Na prvi pogled je sicer dajala vtis, da tokrat z njeno opravo vse "štima", a ji jo je zagodlo satenasto blago, ki se med sedenjem grdo zmečka.

Leto modnih spodrsljajev

Naša premierka očitno nima sreče z modnimi podvigi. Julija je namreč za obisk pri Angeli Merkel izbrala obleko, ki je (vsaj pri izstopu iz avtomobila) delovala prekratko, saj si jo je morala pridržati, mesec prej je za srečanje z italijanskim premierjem Enricom Letto izbrala krilo z neprimernim vzorcem, aprila pa je bila na Hrvaškem predrzna s čevlji z leopardjim vzrocem.

Več kot očitno je, da bi si morala gospa premierka za novo leto zaželeti osebno stilistko, ki bi skrbela za to, da bi bila ob srečanju s svetovnimi politiki videti kot iz škatlice. A ker Alenki tovrstne modne kritike ne pridejo do živega in jih ne upošteva, predvidevamo, da je sama čisto zadovoljna s svojimi modnimi izbirami, kar tudi šteje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 46

  • 18:05 31. December 2013.

    Vprašaj fante s tekstilne šole v Kranju.?Eni pravijo, da je bila v garderobi po pouku kar vrsta.?

  • 13:43 31. December 2013.

    To z modo se včasih res zgodi , kajti nobeden ni ne kreator , ne dizajner , ne stilist . …

  • 09:38 26. December 2013.

    Dolenc, ali si še kar zaljubljen? Lepo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.