Nov polet za Cruisa

Foto: Promo
Foto: Promo
Top Gun, drugič. Igralec Tom Cruise napoveduje nadaljevanje uspešnice.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise je za MTV povedal, da se pripravlja na snemanje nadaljevanja filma Top Gun, s katerim je zaslovel leta 1986. Film naj bi znova režiral Tony Scott, produciral Jerry Bruckheimer, Cruise pa naj bi v njem po nekaterih informacijah nastopil v vlogi inštruktorja, česar sam noče ne potrditi ne zanikati.

Tokrat mogoče inštruktor

“Tonyju sem dejal, da želim z njim posneti še en film, saj nisva sodelovala že od Dnevov grmenja. Nismo si mislili, da bomo to kdaj ponovili, vendar sem si, ko so na plan začele prihajati vse te zamisli, rekel, da to moramo storiti. Vsi si želimo, da bi posneli film, enak predhodnemu,” je dejal igralec, ki v četrtek prihaja na naša platna s četrtim nadaljevanjem Misije: Nemogoče – Protokol duh.

Prvi Top Gun, v katerem sta igrala še Kelly McGillis in Val Kilmer, je bil nominiran za štiri oskarje, enega, za skladbo Take My Breath Away, pa je tudi dobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.