Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Nov polet za Cruisa

Top Gun Promo
Top Gun, drugič. Igralec Tom Cruise napoveduje nadaljevanje uspešnice.

Tom Cruise je za MTV povedal, da se pripravlja na snemanje nadaljevanja filma Top Gun, s katerim je zaslovel leta 1986. Film naj bi znova režiral Tony Scott, produciral Jerry Bruckheimer, Cruise pa naj bi v njem po nekaterih informacijah nastopil v vlogi inštruktorja, česar sam noče ne potrditi ne zanikati.

Tokrat mogoče inštruktor

“Tonyju sem dejal, da želim z njim posneti še en film, saj nisva sodelovala že od Dnevov grmenja. Nismo si mislili, da bomo to kdaj ponovili, vendar sem si, ko so na plan začele prihajati vse te zamisli, rekel, da to moramo storiti. Vsi si želimo, da bi posneli film, enak predhodnemu,” je dejal igralec, ki v četrtek prihaja na naša platna s četrtim nadaljevanjem Misije: Nemogoče – Protokol duh.

Prvi Top Gun, v katerem sta igrala še Kelly McGillis in Val Kilmer, je bil nominiran za štiri oskarje, enega, za skladbo Take My Breath Away, pa je tudi dobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.