Nov videz, nov začetek

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Novo leto in s tem nov začetek, nova služba, novo stanovanje, sprememba videza in želja najti samo sebe. Kar dovolj razlogov za prijavo na preobrazbo, mar ne?
Oglej si celoten članek

Obupana nad neukrotljivimi kodri in vidnim narastkom si je Tanja zaželela bolj svežega, mladostnejšega videza. Skupaj s frizerjem sta se odločila za svetlo rjavo barvo. Med tem, ko je barva opravljala svoje delo, je Tanjo s francosko manikuro razvajala kozmetičarka. Ko pa so se lasje zalesketali v novi barvi, je na vrsto prišlo striženje. Frizer se je odločil za krajšo pričesko ravnih linij, ki je na koncu zaradi kodrov delovala zelo mehko. Vas zanima, kako je frizerju uspelo ukrotiti bujne kodre? Na lasišče je nanesel peno za volumen, jo rahlo vmasiral in nato dodal peno za oblikovanje kodrov.

Ličenje
Obarvana krema, črtalo za oči, maskara in bleščilo za ustnice – to je vse, kar Tanja potrebuje za svež dnevni make-up. Kozmetičarka pa ji je za to priložnost nekoliko bolj poudarila oči. Veke ji je zasenčila v vijoličnem odtenku, jih poudarila s črtalom in dodala dodatno plast maskare. Pokazala je, kako se lahko z le nekaj potezami nežni dnevni make-up v trenutku spremeni v bolj trendovskega, primernega tudi za zabavo.

 
Tanja PRED preobrazbo


Tanja PO preobrazbi
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.