Magazin > Lepota & telo
8 ogledov

Nov videz, nov začetek

1/37
Žurnal24 main
Novo leto in s tem nov začetek, nova služba, novo stanovanje, sprememba videza in želja najti samo sebe. Kar dovolj razlogov za prijavo na preobrazbo, mar ne?

Obupana nad neukrotljivimi kodri in vidnim narastkom si je Tanja zaželela bolj svežega, mladostnejšega videza. Skupaj s frizerjem sta se odločila za svetlo rjavo barvo. Med tem, ko je barva opravljala svoje delo, je Tanjo s francosko manikuro razvajala kozmetičarka. Ko pa so se lasje zalesketali v novi barvi, je na vrsto prišlo striženje. Frizer se je odločil za krajšo pričesko ravnih linij, ki je na koncu zaradi kodrov delovala zelo mehko. Vas zanima, kako je frizerju uspelo ukrotiti bujne kodre? Na lasišče je nanesel peno za volumen, jo rahlo vmasiral in nato dodal peno za oblikovanje kodrov.

Ličenje
Obarvana krema, črtalo za oči, maskara in bleščilo za ustnice – to je vse, kar Tanja potrebuje za svež dnevni make-up. Kozmetičarka pa ji je za to priložnost nekoliko bolj poudarila oči. Veke ji je zasenčila v vijoličnem odtenku, jih poudarila s črtalom in dodala dodatno plast maskare. Pokazala je, kako se lahko z le nekaj potezami nežni dnevni make-up v trenutku spremeni v bolj trendovskega, primernega tudi za zabavo.

 
Tanja PRED preobrazbo


Tanja PO preobrazbi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.